Stress Reductie training d.m.v. Hartcoherentietraining

HearthMath Stress Reductie Programma
Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het HearthMath insituut (gevestigd in Californiƫ USA) in samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten. Dit heeft geresulteerd in technologie die de fysiologische factoren van stress meetbaar maakt. Met behulp van de ontwikkelde technieken en het emWave systeem kunnen gezondheid en prestatievermogen van een individu sterk verbeterd worden.

Het is bewezen dat er een verband bestaat tussen het hartritme en de mentale, emotionele en fysiologische verschijnselen in het lichaam. Het enWave computerprogramma geeft een onmiddellijke, objectieve feedback van de innerlijke staat. In hoeverre u in balans bent is meteen te zien op het computerscherm. Op die wijze is te volgen hoe gedachten en gevoelens uw hartritme beĆÆnvloeden en welke effecten de toepassing van de HeartMath technieken op u kunnen hebben.

Het HeartMath Stress Reductie Programma is een manier om optimaal in balans te komen. De methode is eenvoudig en solide, en wetenschappelijk aangetoonde resultaten. De kracht ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Met weinig tijdsinspanning werkt u aan meer balans en vreugde in uw leven. Dit gepatenteerde programma wordt alleen gegeven door providers die zijn opgeleid en gecertificeerd door HeartMath Benelux.

Ervaringen in organisaties
Daar waar het programma wordt toegepast, stijgt het prestatieniveau, wordt er beter gecommuniceerd en samengewerkt, verbeteren beslissingen en staan mensen meer open voor elkaar.. De deelnemers voelen zich meer gewaardeerd en verbonden met de organisatie en hun gezondheid verbetert. In veel gevallen kan daadwerkelijk verzuim worden voorkomen.